Google Translate
Publicidade Sabadell

Boletíns de avogados

Para estar ao día de todo o que acontece no sector, subscríbete aos diferentes boletíns da profesión xurídica.

• Abogacia.es Envíase dúas veces ao mes e trata temas xurídicos e profesionais.
  • Rednews. Envíase unha vez ao mes e aborda temas tecnolóxicos dirixidos a avogados.
  • Europa en breve. Barcos todos os martes. Mantente informado de todo o que acontece en Europa e afecta ao noso sector.
  • Europa o día. Enviado diariamente con información sobre Europa.
  • Titulares do día: é diario. Recolle as principais novas publicadas polos medios.
  • Lexislación diaria
  • Lexislación semanal

Introduza Mi Abogacía e en Subscricións fai clic en Configurar. Seleccione o boletíns quere recibir e pechar a xanela.

Podes facelo desde Mi Abogacía ou desde o pé de páxina do boletín que recibiu e quere deixar de recibir.