Google Translate

Como comezo a usar o acceso único da profesión xurídica? Incribirse

pantalla de gravación

Lembre aceptar a política de privacidade e protección de datos. Marca a caixa "Non son un robot

Pantalla

Se os datos xa están na información previamente dispoñible no Abogacía Española non será necesario percorrer este paso.

rexistrar

Envíase á caixa de correo que xa se completou no formulario de datos persoais ou ao correo electrónico que xa está dispoñible para o Abogacía Española a través do seu colexio de avogados.

rexistrar

O usuario estará en DNI NIE ou Pasaporte.
O contrasinal enviado é temporal e terás que cambialo.
Tamén se pode acceder co certificado ACA directamente.

rexistrar

Siga as instrucións do patrón para usar un contrasinal cun nivel de seguridade adecuado.
Importante: a verificación da política de seguridade farase cando se introduce o contrasinal dúas veces (inicial + confirmación).
Se se accede co certificado ACA será necesario introducir o PIN da tarxeta.

rexistrar

rexistrar

rexistrar

Lévanos á pantalla de inicio do Abogacía Española mostrando que estamos identificados no portal indicando o noso nome na barra de opcións da parte superior dereita

pantalla de gravación