# CongrAbogacia2015 Secretaria Tècnica: 945 12 des 14 | congrés2015@abogacia.es
El menú per als tres dies és el següent:
6 de maig - Dinar
- Tosta de frambuesa, con sardina marinada, naranja, aguacate, arena de pistacho y brotes y flores silvestres.
Foie, cruixent d'avellana i dolç de poma.
Crema de formatge i confitura de tomàquet amb fruits secs i anxova de l'Cantàbric. - ...
- Lluç de pinxo de l'Cantàbric en salsa verda amb espàrrecs
- ...
- goxua
(Postres típic de Vitòria-Gasteiz) - ...
- Cafè i infusions
- ...
- Vi negre Jove de Rioja Alabesa (DOCa.Rioja) - fabulista Jove. Vi Blanc Rioja Alabesa (DOCa.Rioja)
Aigua mineral.
Maig 7 -Esmorzar
- Causa De Lima de Pop a l'Olivera, notes fumades i focaccia artesana.
Cuajada de bacalao con tomate de caserío.
Coca de bacalao ahumado con mermelada de tomate, crema de leche y olivada. - ...
- Galtes de Baserriko Txerria (Porc de caseriu Eusko Label)
a l'Rioja Alabesa amb puré de compota de poma - ...
- milfulls Gasteiz
- ...
- Cafè i infusions
- ...
- Vi negre Jove de Rioja Alabesa (DOCa.Rioja) - fabulista. Vi Blanc Rioja Alabesa (DOCa.Rioja) - Aigua mineral.
Maig 8 -Esmorzar
- Torró de foie a l'curri amb iogurt colat i roques de tomàquet.
Corró Gilda i Rulo Foie.
Peperoncini farcits de bonítol, tàpera i anxova. - ...
- Peixos amb gambes a l'Estil Ajoarriero
- ...
- Mousse d'avellana amb el seu cruixent, crema lleugera d'Idiazabal i coulís de gerds i vi
- ...
- Cafè i infusions
- ...
- Vi negre Jove de Rioja Alabesa (DOCa.Rioja) -Fabulista
Vi Blanc Rioja Alabesa (DOCa.Rioja). Aigua mineral.