DIVENDRES 8 de MAIG Còctel-sopar, 21.00

  • Copeta de lleugera crema de Patata i porros d'Àlaba
    amb oli Arróniz de tòfona de la Muntanya Alabesa.
  • Tastets assortits Abadia.
  • Pulguitas farcides de foie, pernil i tomàquet de pagès.
  • Remenat de perretxikos en culleres.
  • Gildas d'anxova, gildas de seitó i
    banderillitas mini variades.
  • Truites a Dauets de truites dobles i simples Altair.
  • Llagostins Pelats amb maionesa de cítrics.
  • Assortiment d'embotits d'Àlaba
    (Becaina de llom, xoriço casolà i
    llonganissa artesà).
  • Roast-beef de Terrena d'Àlaba amb sal d'Añana
    i Oli de Rioja Alabesa.
  • Broqueta de Jacobitos de llom de Baserri d'Àlaba
    amb pebrot verd.
  • Culleres de Pollastre de Caserío a la cassola a l'estil de l'àvia.
  • Botifarra estreta d'Àlaba amb pebrot de l'baserri.
  • Txistorra Basatxerri a l'Txakoli.
  • Picadet a l'alabesa amb perretxikos en cullera.
  • Còctel-Sopar

SHOW COOKING

Pernil Ibèric a el Corte
amb talladors professionals

  • Pernil Ibèric a l'Tall amb talladors professionals
  • ...

Becaina Baserriko Txerria a tacs
rostida a el moment

  • Porc de Caserío / Baserriko Txerria amb Eusko Label.
    Només poden tenir Eusko Label els animals criats, sacrificats i especejats en la CAPV i superen tots els controls de qualitat.
  • ...

Bodegons de pans artesans naturals

  • PA DE BLAT DE MORO
  • PA AZKOIEN
  • PA D'ESPELTA
  • Els hem triat per ser tres dels productes més representatius de la nostra manera de fer i entendre la fleca tradicional i artesana.
    Matèries primeres seleccionades (moltes d'elles ecològiques), utilització de masses mares com ferments naturals, reposos i fermentacions lentes, format a mà i cocció en forn de pedra refractària.
  • ...

Racó Oriental

  • Racó Oriental
  • Realització en directe de diferents elaboracions d'aperitius i mossets de les gastronomia japonesa.
    Passió, experiència i professionalitat, són la millor carta de presentació del nostre especialista de Sushi amb essència Japonesa.
    Es realitzarà una fusió de la cuina japonesa amb productes del País Basc.
  • ...

Racons de formatges en diferents textures

  • Exposició-degustació de formatges variats de País i Internacionals a diferents talls, textures ...
    Complements: Fruits secs, codony, dolç de tomàquet casolà ...
  • ...

rebosteria Alabesa

  • Pastissets de mos
  • chuchitos assortits
  • Canonets de crema mini
  • Pastissets de Mel de la Muntanya Alabesa
  • Patates fregides de xocolata
  • ...

Ressopó:

  • Carrets de Gossets Calents Mini
    Dos autèntics carrets de gossets calents faran les delícies de tots els assistents i servirà per omplir una petita resopó i servir com acompanyament a la barra lliure.

Celler

  • Vi Negre fabulista Jove
    (100% Ull de llebre-maceració carbònica).
  • Vi Negre Editor Criança 2012 de Rioja Alavesa-
    DOCa.Rioja. (100% Ull de llebre).
  • Txakoli Mahatxuri DO Arabako Txakolina.
    (100% Hondarribi Zuri).
  • Vi Jaun d'Alzate Blanc 2014 de Rioja Alavesa-
    DOCa.Rioja. (Viura de vinyes de més de 80 anys).
  • Minerals. Refrescos. Cervesa.

Barra lliure per espai de 3 hores.
Candy Bar amb dolços durant barra lliure.

ORGANITZEN:

  • CGAE
  • Col·legi d'Advocats d'Àlaba

AMB EL PATROCINI I LA COL·LABORACIÓ DE:

    • La Llei Grup Wolters Kluwer
    • Thomson Reuters Aranzadi
    • Tirant Lo Blanch
  • Ajuntament de Vitòria-Gasteiz
  • Diputació Foral de Navarra
  • Govern Basc
  • Consell Basc de l'Advocacia
  • Mutualidad de la Abogacía
  • Aon
  • Editorial Jurídica sepín
  • Cort Civil i Mercantil d'Arbitratge
  • Altermútua
  • Fundació ONCE FSC
  • Konica Minolta
  • Comunicació Banc Popular
  • Asisa
  • Union Internationale des Avocats
  • BIT4ID