# CongrAbogacia2015 Secretaria Tècnica: 945 12 des 14 | congrés2015@abogacia.es
DIVENDRES 8 de MAIG Còctel-sopar, 21.00
- Copeta de lleugera crema de Patata i porros d'Àlaba
amb oli Arróniz de tòfona de la Muntanya Alabesa. - Tastets assortits Abadia.
- Pulguitas farcides de foie, pernil i tomàquet de pagès.
- Remenat de perretxikos en culleres.
- Gildas d'anxova, gildas de seitó i
banderillitas mini variades. - Truites a Dauets de truites dobles i simples Altair.
- Llagostins Pelats amb maionesa de cítrics.
- Assortiment d'embotits d'Àlaba
(Becaina de llom, xoriço casolà i
llonganissa artesà). - Roast-beef de Terrena d'Àlaba amb sal d'Añana
i Oli de Rioja Alabesa. - Broqueta de Jacobitos de llom de Baserri d'Àlaba
amb pebrot verd. - Culleres de Pollastre de Caserío a la cassola a l'estil de l'àvia.
- Botifarra estreta d'Àlaba amb pebrot de l'baserri.
- Txistorra Basatxerri a l'Txakoli.
- Picadet a l'alabesa amb perretxikos en cullera.
SHOW COOKING
Pernil Ibèric a el Corte
amb talladors professionals
- ...
Becaina Baserriko Txerria a tacs
rostida a el moment
- Porc de Caserío / Baserriko Txerria amb Eusko Label.
Només poden tenir Eusko Label els animals criats, sacrificats i especejats en la CAPV i superen tots els controls de qualitat. - ...
Bodegons de pans artesans naturals
- PA DE BLAT DE MORO
- PA AZKOIEN
- PA D'ESPELTA
- Els hem triat per ser tres dels productes més representatius de la nostra manera de fer i entendre la fleca tradicional i artesana.
Matèries primeres seleccionades (moltes d'elles ecològiques), utilització de masses mares com ferments naturals, reposos i fermentacions lentes, format a mà i cocció en forn de pedra refractària. - ...
Racó Oriental
- Realització en directe de diferents elaboracions d'aperitius i mossets de les gastronomia japonesa.
Passió, experiència i professionalitat, són la millor carta de presentació del nostre especialista de Sushi amb essència Japonesa.
Es realitzarà una fusió de la cuina japonesa amb productes del País Basc. - ...
Racons de formatges en diferents textures
- Exposició-degustació de formatges variats de País i Internacionals a diferents talls, textures ...
Complements: Fruits secs, codony, dolç de tomàquet casolà ... - ...
rebosteria Alabesa
- Pastissets de mos
- chuchitos assortits
- Canonets de crema mini
- Pastissets de Mel de la Muntanya Alabesa
- Patates fregides de xocolata
- ...
Ressopó:
- Carrets de Gossets Calents Mini
Dos autèntics carrets de gossets calents faran les delícies de tots els assistents i servirà per omplir una petita resopó i servir com acompanyament a la barra lliure.
Celler
- Vi Negre fabulista Jove
(100% Ull de llebre-maceració carbònica). - Vi Negre Editor Criança 2012 de Rioja Alavesa-
DOCa.Rioja. (100% Ull de llebre). - Txakoli Mahatxuri DO Arabako Txakolina.
(100% Hondarribi Zuri). - Vi Jaun d'Alzate Blanc 2014 de Rioja Alavesa-
DOCa.Rioja. (Viura de vinyes de més de 80 anys). - Minerals. Refrescos. Cervesa.
Barra lliure per espai de 3 hores.
Candy Bar amb dolços durant barra lliure.