Traductor Google
Publicitat Sabadell

Com començo a fer servir l'Accés Únic de l'Advocacia? Registra't

pantalla registre

Recorda acceptar la política de privacitat i protecció de dades. Marca en el requadre de "No sóc un robot

pantalla

Si les dades ja es troben a la informació prèviament disponible a la Abogacía Española no serà necessari passar per aquest pas.

registre

S'envia a la bústia que prèviament s'ha emplenat en el formulari de dades personals o bé a l'correu electrònic que ja està en disposició de la Abogacía Española a través del teu Col·legi de l'Advocacia.

registre

L'usuari serà a DNI NIE o passaport.
La contrasenya enviada és temporal i hauràs de modificar-la.
També es pot accedir amb el certificat ACA directament.

registre

Seguir les indicacions de el patró per a utilitzar una contrasenya amb un nivell de seguretat adequat.
Important: La verificació de la política de seguretat es realitzarà quan la contrasenya estigui introduïda 2 vegades (inicial + confirmació).
Si s'accedeix amb el certificat ACA es requerirà introduir el PIN de la targeta.

registre

registre

registre

Ens porta a la pantalla d'inici de la Abogacía Española mostrant que estem identificats al Portal indicant el nostre nom a la barra d'opcions a la part superior dreta

pantalla registre