Traductor Google

Com accedeixo als Serveis? inicia sessió

Pots utilitzar tant el teu carnet col·legial amb signatura ACA com l'usuari i contrasenya que et vam enviar per email

Un cop va realitzar el registre es pot accedir amb un certificat ACA
1.- A la pantalla inicial, prémer sobre el menú ENTRAR
pantalla

2.- Seleccionar Entrar amb el ACA

pantalla

3.- S'obrirà una finestra per seleccionar el certificat digital amb el qual es vol a accedir.

aca inici sessió

4.- Introduir el PIN de la targeta i prémer Acceptar

inici sessió aca

5.- Ens porta a la pantalla d'inici de la Abogacía Española mostrant que estem identificats al Portal indicant el nostre nom a la barra d'opcions a la part superior dreta.

inici sessió aca

Un cop realitzat el registre es pot accedir amb un usuari (DNI / NIE / Passaport) i la contrasenya.
1.- A la pantalla inicial, prémer sobre el menú ENTRAR

inici sessió

2.--vos introduint el NIF / NIE Passaport i la contrasenya i prem "Entrar".

inici sessió 2

3.- Ens porta a la pantalla d'inici de la Abogacía Española mostrant que estem identificats al Portal indicant el nostre nom a la barra d'opcions a la part superior dreta.

inici sessió