02 octubre 2024
Prop de 3.000 advocats es donaran cita al 19è Congrés Jurídic de l'Advocacia de Màlaga el 10 i 11 d'octubre
Prop de 3.000 professionals de l'Advocacia de tot Espanya es donaran cita el 10 i 11 d'octubre al 19è Congrés Jurídic de l'Advocacia de Màlaga, una trobada per a la formació i l'intercanvi de coneixements sobre els desafiaments actuals que enfronta la professió.
A l'esdeveniment, que tindrà lloc al Palau de Congressos i Exposicions de Marbella, hi intervindran més de 90 ponents, en panells d'experts, conferències, taules rodones i tallers.
El congrés rebrà més de 1.300 inscrits presencials, als quals cal sumar 1.500 inscrits de manera telemàtica. La inauguració comptarà amb la intervenció del president del Consejo General de la Abogacía Española i degà del Col·legi d'Advocats de Màlaga, Salvador González; la vicepresidenta de la Diputació i el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Marbella, María Francisca Caracuel; el president del Consejo Andaluz de Colegios de Abogados, Federico Fernández, i el conseller de Justícia, Administració local i Funció Pública de la Junta d'Andalusia; José Antonio Nieto.
"És un fòrum de debat i aprenentatge on la ciència jurídica, la pràctica professional i la realitat social, s'entrellacen per fomentar el desenvolupament professional i l'excel·lència en l'exercici de la nostra professió", va afirmar a la presentació del Congrés el degà de l'Advocacia de Màlaga, Salvador González, recentment nomenat president del Consejo General de l'Advocacia.
Aquest Congrés ha estat consolidat com una de les cites jurídiques de referència. Se celebra de manera anual ia l'edició del 2023 va comptar amb l'assistència de 2.300 professionals.
Durant dos dies s'abordaran qüestions de màxima actualitat al món jurídic, com són el turisme i els habitatges turístics, la indemnització per acomiadament, la regulació de la gestació subrogada, la intel·ligència artificial, els ciberdelictes, l'assetjament escolar, la protecció als menors, la gestió de despatxos, el reglament destrangeria, la violència de gènere o els concursos.
Comptarà amb les ponències de Vicente Magro i José Luis Seoane, magistrats del Tribunal Supremo; José Ramón Navarro, president de la Audiencia Nacional; Teresa Peramato, fiscal de Sala contra la Violència sobre la Dona del Tribunal Supremo; Jesús M. Sánchez, degà del Colegio de la Abogacía de Barcelona; Eugenio Ribón, degà de Madrid; Fernando Candela, president del Consell Valencià d'Advocats; Jesús Pellón, president de l'Òrgan de Prevenció de Blanqueig de l'Advocacia, o Inocencio Arias, representant d'Espanya davant de les Nacions Unides, entre molts d'altres.
Les inscripcions via web es tancaran aquest divendres 4 d'octubre a les 12 hores. Els qui vulguin assistir al congrés hauran de fer la inscripció a la seu el dia d'inici de l'esdeveniment.
A més, mitjançant l'app oficial del congrés, es podrà accedir a tota la informació, rebre notificacions en temps real i concertar cites de networking entre els assistents.
La trobada compta amb la coorganització del Consejo General de la Abogacía Española. A més en aquesta ocasió col·laboren la Mutualitat Advocacia i Tirant lo Blanch, a qui també se sumen un ampli grup de patrocinadors.